Verenigingen

Wilhelmina Rijssen

Wilhelmina Rijssen

Op negenjarige leeftijd ontving ik hier mijn eerste muziekles. Uiteindelijk moeten stoppen als muzikant maar teruggekomen als dirigent. Wilhelmina is een geweldig orkest, dat ieder jaar de gelegenheid krijgt om met een gerenommeerd artiest een concert te verzorgen. Zo waren er optredens met Gé Reinders, Jan Vayne, Stenzil & Kievits, Cor Bakker en afgelopen jaar met Henk Poort, Marjolein Keuning en het Rosenberg Trio. Het is steeds weer een uitdaging om via deze kruisbestuiving het publiek en natuurlijk onszelf een geweldige avond te bezorgen.

Wilhelmina, TODA Henk & Marjolein TwenteMixConcert juni 2012Wilhelmina met Rosenberg Trio

Kunstmin Gorssel

Kunstmin Gorssel

Concours Kunstmin Eibergen 2005Kunstmin is een muziekvereniging, die plezier graag combineert met prestatie. Het orkest komt uit in de 2e divisie Harmonie. Deze foto is gemaakt tijdens een concertconcours in Eibergen nov. 2005 . We behaalden hier voldoende punten om een uitnodiging voor de Nationale kampioenswedstrijden in Venlo te mogen ontvangen. In juni 2013 heb ik het dirigeerstokje bij Kunstmin overgedragen aan Jan Schoonhoven.

 

 

In 2012 heeft Kunstmin tezamen met Concordia Eefde deelgenomen aan het HanzeFestival in Zutphen. Via bijgevoegde link is een van de uitgevoerde werken te beluisteren Appalachian Overture by James Barnes

Kunstmin & Concordiadeelname  Hanzefestival okt. 2012

Gospelkoor TODA

Gospelkoor TODA Rijssen

TODA is al sinds jaar en dag een begrip in Rijssen en omstreken

Het repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige gospelsongs, variërend van vlotte up-tempo muziek tot harmonieuze a capella nummers. Medewerking wordt voornamelijk verleend aan kerk-, en jeugddiensten. Maar ook aan trouwdiensten en grootschalige projecten wordt meegewerkt.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een combo bestaande uit toetsen, basgitaar, gitaar, slagwerk, percussie en meerdere blazers.

Toda Kerkdienst  Finsterwalde

Geef een reactie